Bouw
mee aan ekoli

 

 

Ekoli’s bestaan hebben we te danken aan de steun van vele handen en partners. Ben je geïnspireerd door onze visie en missie en wil je Ekoli helpen om nog meer kinderen en jongeren te bereiken en inspireren? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

Steun Ekoli

 

Iedere donatie brengt ons een stap dichter bij ons doel.Daarom zijn we op zoek naar

investeerders, bruikbaar (wetenschappelijk) materiaal en ideeën voor onze STEM-workshops.

Steun Ekoli

 

Iedere donatie brengt ons een stap dichter bij ons doel.Daarom zijn we op zoek naar

investeerders, bruikbaar (wetenschappelijk) materiaal en ideeën voor onze STEM-workshops.

Word partner van Ekoli

Ekoli is steeds op zoek naar duurzame partners die op lange termijn willen investeren in de toekomst van wetenschappen en zo mee een positieve impact maken voor de kinderen en jongeren in onze maatschappij die anders uit de boot vallen. Concreet zoeken we partners die 

1) onze grote projecten mee realiseren 

2) onze vaste workshopreeksen voor kwetsbare kinderen en jongeren mee ondersteunen (financieel, materieel,…) 

 What’s in it for you? Ontdek ons sponsordossier!

Doe een donatie

Of je nu een éénmalig bedrag wil schenken of liever op structurele basis steunt, we zijn je in elk geval enorm dankbaar! Neem contact met ons op of doe een rechtstreekse donatie op BE81 7330 6334 0424

Heb je bepaald (wetenschappelijk) materiaal dat we kunnen gebruiken in onze workshops? Of heb jij een leuk idee om onze workshops naar een hoger niveau te tillen? Alle ideeën zijn welkom! Vul ons contactformulier in met alle wathoewiewatweer en we nemen contact met je op!

PS. Wil je weten wat we zoal doen met giften zoals die van jou? Hou dan zeker onze sociale media in de gaten voor al onze laatste verwezenlijkingen.

Haal een E. coli in huis

Haal een Ekoli E. coli in huis! Dit fantastische accessoire is ongetwijfeld de lieveling van elk kind. Bovendien steun je een goed doel met de aankoop ervan. Win-win!

Onze partners